'' KINI DIBONGKARKAN STRATEGI PEMASARAN YANG

TERBUKTI 100% BERJAYA DAPATKAN JOB DENGAN

SALES 4 ANGKA SEBULAN DENGAN BISNES

JURUGAMBAR PERKAHWINAN SECARA TETAP ''

  • Panduan Video Bahasa Malaysia
  • Mendedahkan 5 Strategi Pemasaran Untuk Jurugambar Perkahwinan
  • Tutorial Ditunjukkan Secara Step By Step Yang Mudah Difahami
  • Strategi Yang 100% Terbukti Berkesan & Telah Diuji
  • Teknik Pemasaran Yang Mesra Zaman
  • Strategi Berpotensi Hasilkan Sales Yang Unlimited
  • Teknik Yang Mudah & Free Cost Untuk Anda Mulakan Hari Ini Juga
  • Tawaran Ini Adalah Sementara, Harga Akan Dinaikkan Dari Semasa Ke Semasa. Dapatkan Hari Ini Juga!

" Alhamdulillah, SALE saya sudah RM2600 walaupun baru je buat bisnes ini, terima kasih cikgu"

Screenshot_20171009_021043

"SALES saya sudah mula capai RM7000 cikgu selepas apply apa yang cikgu ajarkan"

dc309f11-ad9e-4c99-893b-0bf49b3ee953

"Alhamdulillah, dengan ilmu ni saya berjaya capai SALES RM9000 sebulan, itupun buat sambil-sambil je"

2018-01-04_13-25-08
16722556_1548707611820959_8605440924284385649_o
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya ZULHILMI HARMAN merupakan bekas principle photographer di syarikat Zulhilmi Harman Photography yang sebelum ini pernah berpengkalan di Skudai, Johor dan terakhir di Nibong Tebal, Pulau Pinang. Sebelum saya menjalankan bisnes sendiri, saya sudah bekerja sebagai freelance photographer di 5 syarikat fotografi perkahwinan sekitar Johor Bahru, Benut dan Batu Pahat. Alhamdulillah saya berpeluang bergerak dengan syarikat sendiri sejak 2010 sebelum memberi focus secara berperingkat kepada pengajaran & perkongsian ilmu fotografi dan bisnes pada 2017.
DIYNEW

Suasana INDUSTRY Jurugambar Perkahwinan Sekarang

Ini bukan auta, ini adalah fakta yang saya tahu anda juga mengalami dan hadapi sekarang
  • NEWBIE YANG TERLALU RAMAI MERATA
Sekarang ini sebenarnya mudah untuk dapatkan ilmu fotografi seperti di youtube dan oped access. Kemudahan internet ini sedikit sebanya menjadikan sumber ilmu itu hanya dihujung jari sahaja. Maka keadaan ini membawa kepada bertambahnya bilangan jurugambar yang baru dilahirkan terutama di kawasan-kawasan bandar.
  • PERSAINGAN YANG SANGAT KETARA
Disebabkan pertambahan ini telah menjadikan suasana persaingan yang hebat dikalangan jurugambar perkahwinan & ditambah pula suasa perang harga yang bertujuan semata-mata untuk mendapatkan job. Kadang-kadang jiran sebelah rumah pun photographer wedding.
  • KERISAUAN TAHUN 2018 MELANDA
Bermula dengan tahun 2018, dijangkakan suasana ini akan bertambah sengit apabila syarikat-syarikat besar dalam fotografi juga akan mula menggunakan media pemasaran online untuk menguasai pasaran semasa. Jika anda tidak mahu berubah, confirm syarikat-syarikat kecil ini akan kecewa sebab tidak dapat job wedding lagi.
  • RAKAN-RAKAN FOTO MASIH CARA LAMA LAMA
Namun dalam masa yang sama, malang sekali kebanyakan rakan-rakan masih tidak sedar akan kepentingan ilmu bisnes, ilmu marketing dan belajar susun strategi dalam pemasaran dan jualan. Asal berkumpul je, mesti sembang pasal gajet, dalam group facebook pun sembang gajet, group whatsapp pun sembang gajet, telegram pun sembang gajet. So macam mana untuk dapat job, sebab hari-hari risaukan gajet.
  • ANDA MAHU KELUAR DARI BELENGGU INI
Keadaan diri anda tidak akan dapat berubah selagi anda tidak keluar dari kelompok suasana ini. Saya pun faham yang kerja belakang tabir bisnes wedding ini memang banyak. Tetapi sebenarnya untuk mulakan step pertama perubahan itu sahaja yang susah. Bila anda ada strategi yang betul, bila sales sudah mula masuk, saya yakin anda akan bersemangat untuk lakukan perubahan ini. Anda hanya perlukan tunjuk ajar dari orang yang betul.

Tahukah Anda? Facebook Semakin Kejam!

  • PELUANG DAPAT CLIENT KURANG 1.3% SAHAJA
Ramai hari ini yang mula bergerak mulakan marketing menggunakan media online sebab lebih menjimatkan. Saya tahu anda juga perasan ini adalah tempat yang dilihat mudah untuk dapatkan client. TAPI pernahkah anda mengalamai situasi seperti berikut:
realsituationnowday
Saya terjumpa posting ini dalam salah satu group bidang kita, pada satu post user facebook yang mahu berkahwin ini ada 75 photographer yang comment. Dengan kata lain, potensi anda dapat job sudah jadi 1 NISBAH 75 atau 1.3 % je kemungkinan anda dapat job tersebut.

Anda bayangkan Group FB Ini ibarat kolam ikan yang sangat besar & dalam, Posting sebegini sebagai ikan kecil yang tiba-tiba muncul di permukaan, dan orang yang komen sebagai umpan pemancing. Agak-agak umpan mana yang akan dimakan oleh ikan kecil tadi?

  • 2% SAHAJA REACH PENGGUNA FACEBOOK
Sudahla 1.3% je potensi, siapa-siapa yang menggunakan page facebook untuk marketing pulak sekarang ini hanya 2% sahaja reach pengguna facebook. Maksunya setiap posting yang anda buat, katakan anda ada kawan 100 orang, hanya 2 orang sahaja yang dapat lihat post tersebut. Semak perut saya lihat suasana macam ini. Dengan persaingannya, buang harganya, iklan pun sudah tidak berkesan lagi.

Tahukah Anda? Instagram Pun Mengalami Tempias!

  • 70% POSTING DI IG TIDAK DILIHAT USER
Yang gunakan Instagram pun juga rasai tempias. Maksudnya, dalam 100 posting yang anda buat, hanya 30 post sahaja dilihat oleh setiap follower anda. Yang 70 lagi tu jadi hiasan sahaja. Terkena pulak posting “OPEN BOOKING” anda tu termasuk pula dalam 70 posting tersebut, itu yang tidak ada orang direct message anda tu.
  • 30% AKAUN USER INSTAGRAM TIDAK AKTIF
Satu lagi, dalam setiap 100 follower anda di Instagram anda 30 follower yang tidak aktif. Bertambah kurangla orang yang lihat hasil kerja anda dan makin berkurangla yang melihat PROMOSI ANDA.

Maklumat Tak Sampai Kepada Client,

Mana Mungkin Ada Booking Baru!

TAPI! Saya Berjaya Temui Strategi & Teknik Yang

100% Terbukti Berkesan Untuk Dapatkan Job Wedding.

Cara Ini Bukan Magic, Bukan FB Ads, Tetapi…..

COVER-RJW-2-T-C
COVER-RJW-2-W-C
  • Panduan ini adalah TUTORIAL STEP BY STEP ycara marketing yang HANYA DI FACEBOOK PERSONAL untuk dapatkan bakal client yang tunggu masa untuk booking tarikh majlis mereka sahaja.
  • Ada 5 STRATEGI yang saya dedahkan & semuanya adalah ZERO RISIKO dimana anda hanya BUAT SAHAJA dan hasilnya akan dapat dirasai seawal tempoh anda follow step itu sendiri jika anda follow dengan betul.
  • Panduan ini dalam bentuk VIDEO BERBAHASA MALAYSIA yang mudah difahami dan saya mengajar anda setup kempen marketing masing-masing & terus buat.
  • TEKNIK yang diguna pakai dalam strategi ini MUDAH UNTUK DIBUAT malah ada software yang boleh digunakan untuk bantu anda menjalankan marketing TANPA ANDA PERLU DUDUK DEPAN KOMPUTER.

Dalam panduan video ini, terdapat 6 SIRI MODUL yang sangat penting untuk anda hadamkan dan follow rapat-rapat

Modul 1

Introduction RJW 2.0

COVER-V-RJW-2-Bab-1
  • Dalam modul ini saya tunjukkan bagaimana strategi ini boleh membantu anda untuk selamatkan bisnes anda melalui marketing.
  • Setiap detail process dalam plan pemasaran ini dijelaskan supaya anda tahu perjalanan process keseluran pemasaran ini.
  • Ini adalah teknik terkini yang digunakan oleh student personal coaching saya untuk pemasaran mereka.

Modul 2

Strategi Cari Client

COVER-V-RJW-2-Bab-2
  • Saya tunjukkan bagaimana untuk plan strategi dengan cara yang paling simple. Dengan cara ini anda boleh tonton dan terus buat, tidak buang masa anda.
  • Saya juga dedahkan teknik yang power untuk anda mengasingkan bakal client yang berpotensi dengan client yang sampah. Jadi tiada lagi isu harga murah ini.
  • Saya juga dedahkan bagaimana untuk jadikan facebook anda memberikan suggestion friends orang-orang yang memang sedang mencari service jurugambar.
  • Tak cukup dengan tu, saya bocorkan 3 lubuk yang penuh dengan bakal client anda. Jadi sekarang anda hanya perlu fokus kepada mereka yang betul-betul layak dengan service anda.

Modul 3

Strategi Brainwash

COVER-V-RJW-2-Bab-3
  • Ini adalah strategi pemasaran online yang paling penting sebenarnya untuk bisnes jurugambar perkahwinan. Malangnya semua orang tidak ambil peduli.
  • Jadi dalam modul ini saya bocorkan kepada anda cara untuk buat client kita ini jadi mesra dengan anda secara tidak sedar. Bila mesra ini dah terbina, cukup mudah untuk tanamkan rasa suka mereka dengan service jurugambar anda. Teknik ini akan buat mereka tidak mahu lihat photographer lain dah.
  • Tapi biasala ada client ni jenis degil juga, namun dengan strategi ini mampu pukau mereka ini sampai akhirnya tergila-gilakan juga denga service anda sampai anda cakap apa pun mereka pasti akan percaya dan ikut sahaja. Apa syarat pun janji dapat khidmat fotografi anda.
  • Yang mana client nak murah-murah tu pun akan tutup mulut akur je dengan harga anda. Haaaa time ini la kita mudah close booking walaupun pakej mahal tak masuk akal.

Modul 4

Strategi Close Booking

COVER-V-RJW-2-Bab-4
  • Tak cukup dengan strategi brainwash, saya bekalkan juga kepada anda 5 langkah power yang membolehkan anda kenalpasti jenis-jenis orang yang pm anda.
  • Jadi saya bocorkan 5 jenis pm orang yang anda perlu kenalpasti supaya anda dapat tackle hati mereka & akhirnya sentap dengan kata-kata anda sampai mereka ikut je harga yang anda sebut.
  • Bukan itu sahaja, saya juga bekalkan kepada anda cara tulis iklan yang berpengaruh sampai sawan jika terlepas service anda walaupun harga yang ditawarkan mahal. Haaaa ni la saat yang kita tunggu untuk merasa orang bankin duit booking hampir setiap hari.

Modul 5

Strategi SAKA

COVER-V-RJW-2-Bab-5
  • Ini pulak adalah cara unik untuk client yang superb degil untuk ambil service anda. Dengan strategi ini, mereka akan sentiasa ingat dengan service ada 24 jam 365 hari.
  • Cara ini juga akan buat bekas-bekas client pun masih terus follow anda dan siap tolong promosikan service anda kepada kawan-kawan mereka. Bila sampai orang tolong promosikan sama sales anda akan lebih meletup dari biasa.

Modul 6

Strategi ROKET Job

COVER-V-RJW-2-Bab-6
  • Dalam modul ini saya kongsikan 4 rahsia saya bagaimana sebelum ini saya berjaya penuhkan job setiap tahun dengan cara yang paling simple tetapi santai-santai.
  • Saya juga tunjukkan bagaimana penulisan iklan & rahsia skrip follow up yang digunakan untuk menjayakan 4 rahsia saya tu. Silap haribulan, lepas ini anda terpaksa HIRE PHOTOGRAPHER sebab banyak sangat job.
  • Kan best job banyak sampai tak menag tangan, yang penting harga pakej berbaloi-baloi. Ini barula namanya berkongsi rezeki dengan orang.

Lihat Screenshot Tutorial Ini

Ramai Yang Sudah Dapatkan Rahsia Job Wedding 2.0

2017-11-12_12-21-19
2017-11-12_20-33-13
2018-01-09_15-25-45

Saya Betul-Betul Mahu Bantu Anda

Jadi Saya Nak Berikan Bonus Premium !

Semua Bonus Ini Saya Berikan Percuma Jika Anda

Dapatkan Rahsia Job Wedding 2.0

Bonus Premium 1

Ayat PM & Follow Up

COVER-V-RJW-2-Bonus-1
  • Ini adalah himpunan skrip yang saya pernah gunakan untuk deal dengan client saya.
  • Ayat pm dan follow up ini sangat bernilai & pernah hasikan sales RM9K. Sangat bermanafaat jika anda dapat semua skrip ini.
  • Anda boleh dapatkan banyak idea ayat untuk berbual atau melayan pm client nanti.

Bonus Premium 2

Manuskrip Copywriting

COVER-V-RJW-2-Bonus-2
  • Saya juga faham bukan semua orang pandai buat copywriting. Copywriting ini bahasa mudahnya ayat-ayat iklan.
  • Jadi saya bekalkan contoh-contoh copywriting yang pernah saya gunakan untuk anda buat rujukan awal dari segi idea dan ayat penulisan.
  • Anda boleh tiru dan ulang guna tanpa perlu dapatkan kebenaran saya. Gunakanlah sampai anda capai sales yang anda target.

Bonus Premium 3

Teknik Pemasaran IG

COVER-V-RJW-2-Bonus-3
  • Tadi saya ada sebut, IG juga masih ada cara untuk anda manafaatkan.
  • Jadi saya bekalkan teknik yang mirror daripada strategi Rahsia Job Wedding 2.0 ini untuk anda apply dalam IG.
  • Kelebihan teknik ini, anda boleh jadikan channel ke-2 atau platform pemasaran ke-2 secara serentak & ini meningkatkan peluang untuk dapatkan lebih banyak sales.

Bonus Premium 4

Teknik Fotografi Kahwin

COVER-V-RJW-2-Bonus-4
  • Disebabkan FOTOGRAFI adalah salah satu asas penting, jadi saya juga nak pastikan anda memiliki ilmu fotografi yang sepadan dengan pemasaran anda.
  • Walaupun anda beginner, walaupun anda ada hanya kamera basic, ia bukan penghalang untuk anda mulakan bisnes ini dengan baik & berkesan.
  • Melalui rakaman tutorial ini, banyak trick & teknik kawalan yang saya bongkarkan kepada anda. 

Bonus Premium 5

Pengurusan Bisnes

COVER-V-RJW-2-Bonus-5
  • Tahukah anda, 9/10 daripada peniaga gagal dalam bisnes berpunca daripada diri sendiri yang gagal menguruskan bisnes dengan baik.
  • Jadi saya bekalkan flow dan SOP pengurusan bisnes jurugambar perkahwinan yang anda boleh apply dan gunapakai dalam bisnes anda.
  • Flow pengurusan ini telah saya gandingkan dengan cara editing album yang betul supaya memudahkan bisnes anda nanti.
  • Banyak ilmu pengurusan yang tidak dikongsikan oleh photographer lain hari ini kepada rakan-rakan foto yang baru. Sekarang anda sudah ada rujukan penuh.

Bonus Premium 6

Senarai Kedai

COVER-V-RJW-2-Bonus-6
  • Ini adalah senarai pembekal online dan offline yang anda boleh gunakan untuk buat album, pendrive box, frame & apa sahaja item yang sesuai sebagai item dalam pakej wedding anda.
  • Senarai ini adalah senarai terkini & highly recomended oleh ramai jurugambar berpengalaman.

Bonus Premium 7

Support Group

COVER-V-RJW-2-Bonus-7
  • Salah satu faktor kejayaan seorang peniaga adalah mereka duduk dalam satu kominiti yang bersefahaman, jadi group ini dibuat untuk membantu anda kekal dalam mod monetum untuk berdisiplin dalam melakukan pemasaran & pengurusan bisnes.
  • Saya juga akan meneruskan update tips yang bermanafaat secara berterusan dalam group.
  • Update teknik ini anda akan dapat secara percuma.

" Wawwwwww! Saya Memang Sudah

Lama Cari Panduan Lengkap Macam Ini,

Bagaimana Untuk Dapatkan Panduan Video Ini?

Saya Nak Hari Ini Juga Cikgu Zul ! "

COVER-RJW-2-F
Nilai ilmu yang saya kongsikan dengan anda ini untuk belajar secara PERSONAL COACHING saya caj minima RM1400. Apa yang saya berikan kepada anda ini adalah strategi terkini yang student-student personal coaching saya amalkan. Dengan 6 modul rahsia dan 7 bonus premium ini mudah-mudah sahaja saya boleh caj anda RM700. Tapi saya niat mahu bantu anda capai impian anda. Jadi saya tidak akan caj macam tu.

RM700

RM450

Saya juga tidak mahu anda beralasan untuk mengabaikan impian anda & berjaya dalam bisnes jurugambar perkahwinan ini. Disebabkan anda memang sudah dalam jalan yang betul. Jadi saya mahu berikan diskaun lagi kepada anda. Kos-kos saya berexperiment sebelum ini biarlah saya yang tanggung.

RM450

RM250

TAPI sempena pelancara Rasia Job Wedding 2.0

Saya mahu berikan tawaran istimewa kepada anda

COVER-RJW-2-F-CBW

HANYA RM127 SAHAJA

  • Tawaran Ini Adalah Sementara, Harga Akan Dinaikkan Dari Semasa Ke Semasa. Dapatkan Hari Ini Juga!
guarantee-ed8814804af31b535d3e37cad9470e49
Segala teknik dan strategi dalam panduan ini 100% TESTED & PROVEN.

Disebabkan ini saya berikan anda jaminan Pemulangan Wang 100% selama 30 hari sekiranya anda sudah cuba teknik & strategi dalam video coaching ini dan ianya tak berikan anda sebarang result.

RISK FREE – Saya tanggung 100% RISIKO KERUGIAN WANG UNTUK PELABURAN ILMU sebanyak RM157 bagi anda mendapatkan Video Teknik Fotografi Bisnes Jurugambar Perkahwinan ini jika anda buat SEMUA step dan tidak jadi apa.
qa
  • Adakah panduan ini akan di pos kepada saya?
Panduan ini adalah bahan digital. Anda akan menerima link download selepas anda membuat pembayaran.
  • Apakah format file panduan ini?
File format panduan ini adalah dalam format file MP4 bagi yang berbentuk video dan PDF bagi yang berbentuk eBook. Namun ada bahan-bahan ini diberikan dalam file ZIP untuk memudahkan anda download.
  • Anda program affiliate?
Anda boleh join affiliate saya dengan Klik SINI